Onze (tijdelijke) toppers!

Ja, je leest het goed (tijdelijke) toppers. Zo is het vaak met stagiaires, de een blijft iets langer dan de ander. Op 3 februari zijn er niet 1 maar 2 stagiaires gestart bij LemomBytes! Door de groei bij LemonBytes het afgelopen jaar en de behoefte aan meer variatie aan diensten (full digital agency) willen we de stagiaires van verschillende opleidingen de mogelijkheid bieden om binnen ons bedrijf hun kennis op te doen. 

Hieronder stellen we de twee stagiaires aan jullie voor. 

Larissa Erens

Hoi! ik ben Larissa, aangenaam kennis te maken. Ik ben een kleurrijke jonge dame in haar tweede leerjaar mediavormgeving aan het VISTA college in Sittard. Gedurende 10 weken mag ik mijn kennis en kunnen van het vak uitbreiden bij LemonBytes. Tijdens deze periode ben ik hier de enige thee liefhebber. In deze stage ben ik van plan om meer over UX design en online marketing te leren en om mijn illustraties in te zetten waar mogelijk. Als het even kan dan zou ik ook graag mijn tekstschrijven verbeteren.

Wanneer ik dan even niet achter de laptop zit, met mijn neus in een schetsboek of in een bespreking. Dan ga ik in mijn vrije tijd graag klimmen, fotograferen of zit ik met mijn neus in een ander schetsboek.

Dennis Vossen

Ik ben Dennis Vossen 23 jaar oud en ik kom uit Heythuysen. Ik ben stagiair bij LemonBytes en zit op het VISTA college, bij LemonBytes ga ik als developer meewerken. Ik ga me bezig houden met het project waar mijn voorganger Rick zich ook mee heeft bezig gehouden FreshOnline. Ik heb er heel erg veel zin in om dit project naar een hoger niveau te tillen. En uiteraard ga ik zeker mijn best doen om kwaliteit te leveren en klanten tevreden te stellen.
 

Larissa zit in het tweede jaar van haar opleiding en loopt stage tot en met 9 april. Dennis zit in het derde leerjaar en loopt stage tot aan de zomervakantie. Omdat hij het nu al zo naar zijn zin heeft komt hij na de zomervakantie weer terug en blijft dan tot februari 2021. Wie weet blijft Dennis ook in de zomervakantie bij ons ;-)

Wij wensen Dennis en Larissa veel succes met de stage periode bij LemonBytes...Go Lemons!