Rick is weer terug als stagiair!

Rick een bekend gezicht!

Klopt, mijn naam is Rick Lichtenberg en ik loop nu voor de tweede keer stage bij LemonBytes. Ik ben 25 jaar en kom uit Roermond.

Waarom heb je besloten om opnieuw stage te komen lopen bij LemonBytes?

De eerste stage heb ik superveel geleerd en de collega’s in het bedrijf zijn prettig in de omgang. Dat zorgt dat ik me thuis voel en daardoor ook het gevoel heb dat ik hier meer kan opsteken dan bij een andere stageplek.

Wat studeer je en wat ga je doen?

Het begin van de stage is tevens de start van het 3e leerjaar van mijn opleiding Mediavormgeving aan het Arcus college in Sittard. Bij LemonBytes ga ik me weer bezighouden met de vormgeving en grafische projecten.

Wat is je doel binnen de stageperiode?

Het leukste is dat ik aan een compleet project kan werken. Omdat de stage 20 weken duurt zie ik ook het eindresultaat en dat maakt het extra mooi. Binnen deze periode hoop ik iets meer te leren over UX design en het ontwerp van een complete website inclusief de styling hiervan.

Op dit moment ben ik bezig met het ontwerp van een website van een klant en ben ik ook bezig met het nieuwe ontwerp van de LemonBytes website. Ook maak ik ontwerpen voor onze FreshOnline. Dat is een nieuwe concept , hierbij betaal je niet in 1 keer voor de complete website maar betaald je elke maand een klein bedrag als abonnement.

Kijk maar eens op demo.freshonline.nu.

Wil je verder nog iets kwijt aan onze volgers/lezers?

Jazeker, houdt onze socials in de gaten daar komen mijn ontwerpen voorbij. En heb je zelf een idee voor een (grafisch) project dan wil ik hier graag eens naar kijken.

Rick, veel succes met je stage!

Dankjewel, we gaan er weer een mooie periode van maken.