FreshMail e-mail dashboard

Stuur professionele e-mails naar jouw doelgroep.

FreshMail is het e-mail marketing programma van LemonBytes. Een gebruiksvriendelijk programma waarbij je eenvoudig professionele e-mails verzend naar jouw doelgroep. Een krachtig dashboard met alle functies die je van andere mailing apps gewend bent en méér.

  FreshMail e-mail merketing dashboard
  drag en drop email template

  Drag & drop

  Als je kiest voor FreshMail maak je gebruik van een krachtig dashboard met een gebruiksvriendelijke interface. FreshMail is zo ingericht dat het overzichtelijk en makkelijk in gebruik is met alle functies die je gewend bent vanuit andere platforms. Om het vormgeven van jouw mailings nog makkelijker te maken, kun je bij ons gebruik maken van Drag & Drop sjablonen.

  Onbeperkt aantal abonnees

  Onbeperkt aantal abonnees

  Het laatste wat wij willen is de groei van jouw community tegenhouden. Daarom kun je bij ons onbeperkt abonnees blijven toevoegen.

  Uitgebreide statistieken

  Uitgebreide statistieken

  Wie zijn de lezers van jouw mailings? Waar komen deze mensen vandaan? Waar klikken ze op? Met onze statistieken heb jij snel en makkelijk inzicht en kennis van jouw doelgroep.

  "Bereik je klanten eenvoudig via e-mail"

  Freshmail e-mail automation
  Email marketing automation

  Marketing automation

  Door gebruik te maken van marketing automation binnen FreshMail kun jij potentiële klanten aan je bedrijf binden en ze zonder omkijken op gezette tijden voorzien van informatie.

  A / B testen

  A / B testen

  Door de doelgroep onder te verdelen in twee groepen en elke groep een andere uiting van jouw bedrijf te geven, kun je eenvoudig testen welke uiting beter aan slaat bij jouw doelgroep.

  E-mailmarketing

  Ga nu aan de slag met FreshMail!

  Aan de slag met FreshMail e-mail campagnes

  Wil je nu aan de slag met FreshMail? Dat kan! Neem dan even contact op met Yvo, Digital Marketeer van LemonBytes. Wij zorgen er samen voor dat je aan de slag kunt gaan met jouw eigen e-mail marketing dashboard.