FreshSocial social media dashboard

Jouw social media beheer je op één plek, heel eenvoudig met FreshSocial.

FreshSocial is het social media dashboard van LemonBytes. Een gebruiksvriendelijk programma waarmee je eenvoudig al jouw social media kanalen kunt beheren, berichten kun inplannen en de statistieken uitlezen. Alles op 1 plek!

FreshSocial social media dashboard
Beheer meerdere social media kanalen tegelijk

Beheer eenvoudig jouw social media kanalen

FreshSocial is het social media dashboard waarmee je social media beheer heel eenvoudig maakt. Met FreshSocial beheer je namelijk heel eenvoudig, al jouw social media kanalen vanuit één overzichtelijk online platform. Maak je content kalender op en breng structuur in jouw social media marketing strategie. De term 'social' is een belangrijke factor in social media, dus je kunt vanuit FreshSocial snel reageren op berichten. En dat is nog niet alles, doordat je alle informatie verzamelt op 1 platform kun je vanuit hier al jouw statistieken bekijken. Wel zo handig om je berichten op af te stemmen en je doelgroep nog beter te leren kennen!

Plannen van social media berichten

Plan eenvoudig berichten in jouw social media kalender

Overzicht houden over je social media berichten en campagnes plannen kan heel eenvoudig in de handige kalender van FreshSocial.  In een oogopslag kun je alle geplande berichten kunt zien voor de verschillende social media kanalen. Van hieruit maak je eenvoudig een nieuw bericht aan en kies je meteen naar welk kanaal je bericht gepubliceerd moet worden. Het voordeel van FreshSocial is dat je alles kunt plannen, je hoeft dus niet direct een bericht te plaatsen. Dat maakt het inplannen van berichten nog eenvoudiger. Natuurlijk heb je te maken met diverse kanalen, dus via FreshSocial maak je meteen variaties op berichten zodat deze perfect passen bij het kanaal en de doelgroep. Denk aan een ander formaat voor je afbeelding, of misschien wel een heel andere tekst omdat je verschillende doelgroepen bedient op verschillende kanalen. 

Rapportages van jouw social media

Houd inzicht en overzicht met uitgebreide rapportages

Via FreshSocial heb je realtime inzicht in statistieken en resultaten. Zo kun je gerichter berichten plaatsen en bereik je je doelgroep. Je krijgt namelijk ook inzicht in welke type berichten nu wel werkt en welke niet. FreshSocial bepaalt zelf de optimale plaatsingstijden voor jouw berichten op basis van deze statistieken als jij dit wilt. Uiteindelijk helpen de uitgebreide statistieken er voor dat jij jouw doel kunt bereiken.

Reageren op social media berichten en comments

Reageer snel vanuit het dashboard

De belangrijkste term zit al in de naam... 'Social'. Dat betekent dat je ook interactie wilt hebben op jouw social media berichten en je inbox. Vanuit FreshSocial kun je meteen ook reageren op reacties geplaatst door volgers op welk kanaal dan ook. Zo houd je overzicht over alle kanalen en reageer je vanuit een centrale tool. Eenvoudig en overzichtelijk dus!

"Social media kanalen beheren is eenvoudig met FreshSocial"

Social Media beheren

Prijzen

Basis

€ 49,- p/m*

Wat krijg je van ons:

Social Media Planner
Rapportages
Reageren of berichten
Support SLA-basis

Bestel nu

*Prijzen zijn per maand excl. BTW

Social media beheren in FreshSocial dashboard

Ga nu aan de slag met FreshSocial!

Ga nu aan de slag met FreshSocial social media beheer

Wil je nu aan de slag met FreshSocial? Dat kan! Neem dan even contact op met Yvo, Digital Marketeer van LemonBytes. Wij zorgen er samen voor dat je aan de slag kunt gaan met jouw eigen social media dashboard.