Beveilig jouw website met SSL

LemonBytes registreert en installeert graag uw SSL certificaat. Welk type certificaat u nodig heeft kunt u hieronder lezen. Voor vragen over SSL certificaten en de kosten kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Beveilig jouw website met SSL
Veilige website met SSL Certificaat en HTTPS

Domain validation

Een basis SSL certificaat dat wordt aangeboden is op basis van Domain validation. Dit pakket heeft het voordeel dat het een voordelig certificaat is. Het geeft snelle validatie, straalt betrouwbaarheid uit naar de bezoeker door het groene slotje en zorgt ervoor dat je website sneller wordt gevonden in zoekmachines. Dit pakket wordt aanbevolen voor blogs, social media en eenvoudige websites. 

Voordelen:
- Snelle validatie binnen enkele minuten
- Veilig verbindingspictogram in browsers
- Hogere ranking in Google Zoeken

Organization validation

Een uitgebreider SSL certificaat is op basis van Organization validation. Dit pakket straalt nog meer vertouwen uit omdat naast het groene slotje, ook laat zien waar het certificaat vandaan komt. Ook wordt je website sneller weergeven in zoekmachines en het is een snelle levering. Dit pakket wordt aanbevolen voor plublieke websites die geen commercieel doel hebben. 

Voordelen:
- Bedrijfsinformatie is opgenomen in certificaat
- Veilig verbindingspictogram in browsers
- Snelle bezorging
- Hogere ranking in Google Zoeken

Extended validation

Het derde pakket is Extended validation. Dit pakket is het minst voordeling van ze alle drie maar het is elke cent waard. Het biedt de hoogste vorm van betrouwbaarheid omdat het groene slotje gepaard gaat met je bedrijfsnaam, dat ook in groen geprint wordt. Het beveiligd uw website zonder compromis. Ook bij dit pakket zal uw website beter in zoekmachines te vinden zijn. Dit pakket wordt aanbevolen voor webshops, banken, en commerciele websites.

Voordelen:
- Groene adresbalk met uw bedrijfsnaam
- Beveiliging zonder compromis
- Hogere ranking in Google Zoeken
- Papierloos proces

SSL certificaat

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies

Neem contact op met LemonBytes

Bij LemonBytes helpen we bedrijven en organisaties met het inrichten van een goede online strategie.
Van design tot website en van social media strategie tot e-mail marketing. Wij denken graag met je mee!