WordPress support

Een van de meest voorkomende Content Management Sytstemen (CMS) voor het bouwen van je eigen website is natuurlijk WordPress. De techniek van een WordPress website is up-to-date en voldoet qua zoekmachineoptimalisatie aan de huidige standaarden. WordPress is een CMS dat enorm populair is vanwege de eenvoud in het installeren en uitbreiden middels diverse thema's en plugins. Deze techniek wordt constant verbeterd door de leden van de WordPress community wereldwijd en diverse aanbieders van thema's en plugins.

"Bij LemonBytes verzorgen we beheer en onderhoud van jouw WordPress website."

Of je nu een eenvoudige website hebt, of een uitgebreide maatwerk website. Iedere website heeft onderhoud nodig. Een goed plan voor periodiek onderhoud is van groot belang voor de veiligheid van jouw website. Hiervoor bieden we bij lemonBytes het WordPress Support abonnement aan.

WordPress website hulp

WordPress Beveiligingsupdates

Door het centraal beschikbaar stellen van plugins worden ontdekte veiligheidslekken samen met de oplossing, een security patch of update, centraal gecommuniceerd en beschikbaar gesteld. Eigenaren en ontwikkelaars van WordPress websites kunnen hierdoor deze lekken snel dichten en zijn ze zeker van een zo hoog mogelijke veiligheid.

De keerzijde hiervan is dat veiligheidslekken bekend en zichtbaar zijn voor iedereen, dus ook voor hackers. WordPress websites die niet actief worden onderhouden lopen het risico om gehacked te worden. Websites worden veel gehacked via geautomatiseerde scripts(stukjes code), het is dus niet zo dat dit alleen grote websites overkomt. Vanwege de populariteit van WordPress is dit meteen ook het meest gehackte CMS systeem ter wereld.

Monitoring van jouw WordPress website

De WordPress basis installatie, thema's en plugins worden actief gemonitord en wanneer er beveiligingsupdates uitkomen, worden deze door ons geïnstalleerd. Dit voorkomt beveiligingslekken in jouw website en gaan we samen voor een beter en veiliger internet.

Installeren van updates kan ook automatisch gebeuren, maar kan voor onverwachte resultaten zorgen. Vandaar dat we dit in een gecontroleerde workflow uitvoeren om downtime of een niet (goed) werkende website te voorkomen.
Wij staan voor veiligheid en dus adviseren we je om bij jouw WordPress website ook gebruik te maken van ons WordPress Support abonnement. Zo kunnen we er voor zorgen dat jouw website en onze servers veilig en up-to-date blijven. 

Wij monitoren 24/7 jouw WordPress website en beveiligingsupdates worden via ons support systeem gemeld en uitgevoerd. Wanneer de updates door ons zijn uitgevoerd, dan krijg je hier een melding van.

Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw website. Lekker handig en wel zo veilig dus.

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies

Neem contact op met LemonBytes

Bij LemonBytes helpen we bedrijven en organisaties met het inrichten van een goede online strategie.
Van design tot website en van social media strategie tot e-mail marketing. Wij denken graag met je mee!