Waarom kiezen voor LemonBytes

LemonBytes is gespecialiseerd in domeinnaamregistraties, webhosting en websites en online marketing. Wij denken met je mee als het gaat om jouw presentatie op het internet. Wat wil je bereiken met jouw website en welke doelgroep ga je benaderen. Dit kunnen we ook doen voor je online marketing traject. Omdat wij alle specialisaties onder 1 dak hebben kunnen we makkelijk inspelen op je wensen van je nieuwe project van A tot Z. Ook spreken we in jouw taal, dus bij ons zullen we je niet met allerlei technische termen vervelen maar gewoon in begrijpelijke taal uitleggen wat we (gaan) doen.

LemonBytes Team LemonBytes Locatie

Klein maar gespecialiseerd team

Het team van LemonBytes is klein maar fijn. Binnen het team heeft ieder zijn eigen specialisaties die zich op een paar punten overlappen. Hierdoor sluit alles naadloos aan en kunnen we je helpen bij jouw online vraagstuk.

Medewerker

Vincent Rommelaars

Vincent Rommelaars

Vincent is eigenaar van LemonBytes en verantwoordelijk voor het design en de ontwikkeling van websites, serverbeheer en support.

Yvo Beckx

Yvo Beckx

Yvo is Online Marketing specialist bij LemonBytes. Social Media Marketing en E-mail marketing

LemonBytes is dynamisch

Bij LemonBytes zijn we online en dynamisch! Dat kun je wel zien in onze toffe brand video. Neem wel even de tijd om er voor te gaan zitten, want deze video slaat in als een bom. Vergeet dus niet je geluid lekker hard te zetten ;)

LemonBytes online in Limburg

LemonBytes, online in Limburg

We zijn sinds 2023 letterlijk volledig online gegaan. We hebben geen vast kantoor meer, maar werken flexibel. Voor ons een nieuwe manier van werken die zorgt voor een goede woon-werk balans. In principe voeren we al onze taken en contactmomenten uit via via de 'digitale snelweg', maar wil je toch fysiek met ons sparren over jouw marketingvraagstuk, dan maken we gewoon een afspraak bij je op kantoor of in een van onze flexruimtes. Met de snelweg A2 als ader door Limburg zijn onze flexplekken makkelijk bereikbaar om de mogelijkheden voor je project te bespreken. Interesse in een meet? Neem dan contact op!

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies:

neem contact op met het team van LemonBytes

Bij LemonBytes helpen we bedrijven en organisaties met het inrichten van een goede online strategie.
Van design tot website en van social media strategie tot e-mail marketing. Wij denken graag met je mee!