Waarom kiezen voor LemonBytes?

Maar waarom kies je nu voor LemonBytes? Wij zijn er voor kleine en grote ondernemers en praten niet in wollige taal of moeilijke termen. En mocht er dan toch een lastige term voorbij komen, dan leggen we dit haarfijn uit. Duidelijker kan bijna niet. Wil je dus doelen bereiken met jouw website en jouw doelgroep op de juiste manier benaderen, dan helpen we je graag verder. Dit kunnen we ook doen met jouw social media berichten, e-mail marketing en blog berichten. Omdat wij verschillende specialisaties in huis hebben en meer dan 25 jaar ervaring, kunnen we makkelijk inspelen op je wensen van jouw bedrijf of project.

Hiermee helpen wij je op weg

Brand

Een nieuw bedrijf starten of jouw bestaande merk uitbreiden? Het valt of staat met de juiste identiteit. Samen gaan we aan de slag om de identiteit te creƫeren die past bij jouw bedrijf of merk en aansluit bij de doelgroep.

Online zichtbaarheidsscan

Build

Jouw website of webapplicatie is van cruciaal belang bij het vinden van nieuwe klanten en het bedienen van bestaande klanten. Jouw online presentatie is immers het digitale visitekaartje van jouw bedrijf of product.

Lees meer

Boost

Je online zichtbaarheid vergroten? Kom dan in contact met de online marketing professionals van LemonBytes. We kunnen diverse online marketing diensten aanbieden om je bedrijfs- of merkbekendheid een boost te geven.

Lees meer

Onze kernwaarden

Klein maar gespecialiseerd team

Het team van LemonBytes is klein maar fijn. Binnen het team heeft ieder zijn eigen specialisaties die zich op een paar punten overlappen. Hierdoor sluit alles naadloos aan en kunnen we je helpen bij jouw online vraagstuk.

Medewerker

Vincent Rommelaars

Vincent Rommelaars

Vincent is eigenaar van LemonBytes en verantwoordelijk voor het design en de ontwikkeling van websites, serverbeheer en support.

Yvo Beckx

Yvo Beckx

Yvo is Online Marketing specialist bij LemonBytes. Social Media Marketing en E-mail marketing

LemonBytes is dynamisch

Bij LemonBytes zijn we online en dynamisch! Dat kun je wel zien in onze toffe brand video. Neem wel even de tijd om er voor te gaan zitten, want deze video slaat in als een bom. Vergeet dus niet je geluid lekker hard te zetten ;)

Wil je zien wat we doen? Kijk dan eens bij ons werk.

Ons werk

LemonBytes online in Limburg

LemonBytes, online in Limburg

We zijn sinds 2023 letterlijk volledig online gegaan. We hebben geen vast kantoor meer, maar werken flexibel. Voor ons een nieuwe manier van werken die zorgt voor een goede woon-werk balans. In principe voeren we al onze taken en contactmomenten uit via de 'digitale snelweg', maar wil je toch fysiek met ons sparren over jouw marketingvraagstuk, dan maken we gewoon een afspraak bij je op kantoor of in een van onze flexruimtes. Met de snelweg A2 als ader door Limburg zijn onze flexplekken makkelijk bereikbaar om de mogelijkheden voor je project te bespreken. Interesse in een meet? Neem dan contact op!

Contact opnemen

limburg-online-marketing-hosting-domeinregistratie

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies

Neem contact op met LemonBytes

Bij LemonBytes helpen we bedrijven en organisaties met het inrichten van een goede online strategie.
Van design tot website en van social media strategie tot e-mail marketing. Wij denken graag met je mee!