Waarom kiezen voor LemonBytes

LemonBytes is gespecialiseerd in domeinnaamregistraties, webhosting en internetdiensten. Wij denken met je mee als het gaat om jouw presentatie op het internet. Wat wil je bereiken met jouw website en welke doelgroep ga je benaderen. Dit kunnen we ook doen voor je online marketing traject. Omdat wij alle specialisaties onder 1 dak hebben kunnen we makkelijk inspelen op je wensen van je nieuwe project van A tot Z. Ook spreken we in jouw taal, dus bij ons zullen we je niet met allerlei technische termen vervelen maar gewoon in begrijpelijke taal uitleggen wat we (gaan) doen. En natuurlijk zitten we met onze strategische vestigingsplaats (Echt) centraal in Limburg waardoor we vanuit Noord, Midden en Zuid-Limburg goed bereikbaar zijn. 

LemonBytes Team LemonBytes Locatie

Waarom kiezen voor LemonBytes

Klein maar gespecialiseerd team

Het team van LemonBytes is klein maar fijn. Binnen het team heeft ieder zijn eigen specialisaties die zich op een paar punten overlappen. Hierdoor sluit alles naadloos aan en kunnen we je helpen bij jouw online vraagstuk.

Medewerker

Tjardo Ortan

Tjardo is front-end en back-end developer bij LemonBytes en mede verantwoordelijk voor alle techniek achter onze websites en web applicaties.

Vincent Rommelaars

Vincent is eigenaar van LemonBytes en verantwoordelijk voor het design en de ontwikkeling van websites, serverbeheer en support.

Yvo Beckx

Yvo is Online Marketing specialist bij LemonBytes. Zoekmachine Optimalisatie, Social Media Marketing, Content & Conversie Optimalisatie.

Stagiair

Rick Lichtenberg

Rick is stagiair mediavormgeving en leert bij LemonBytes design en front-end development.

LemonBytes centraal in limburg

Ons kantoor is gevestigd in Midden-Limburg aan de Bellweg 19 in Echt. De snelweg A2 ligt voor onze deur en vanaf hier zijn we voor zowel Noord-Limburg als vanuit Zuid-Limburg makkelijk bereikbaar. Ons kantoor heeft voldoende parkeerplaatsen voor de deur dus voel je welkom om een kop koffie te komen drinken en de mogelijkheden voor je project te bespreken. We ontvangen je graag!

 

LemonBytes Bellweg Echt Limburg

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies:

  • Next
  • Prev