De juiste domeinnaam en goede hosting

Aan de slag met je eigen bedrijf? Of gewoon een domeinnaam voor jezelf registreren? Dat kan eenvoudig bij LemonBytes. Samen met een hosting pakket kun je aan de slag met je website en e-mail via je eigen domeinnaam.

domeinnaam en hosting
Domeinnaam registreren

Registreer jouw domeinnaam

Aan de slag met je eigen bedrijf? Of gewoon een domeinnaam voor jezelf registreren? Het is verstandig om meerdere domeinnamen te registreren. Check meteen of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Is je domeinnaam nog vrij, registreer deze dan meteen via onze site. Wij leggen hem dan voor je vast en registreren deze in jouw naam.

Meer over domeinnaam registratie

Registreer nu jouw domein

domeinnaam controleren
Website hosting en VPS

Voordelige cloudhosting en managed VPS hosting

Ook voor cloud hosting en managed VPS hosting kun je bij LemonBytes terecht. Onze cloud oplossing is ideaal voor webdevelopers die behoefte hebben aan een flexibele oplossing. Verbruikt je applicatie extra resources dan schaalt de cloud hosting automatisch mee. Zo ben je altijd verzekerd van de beste performance. Je hebt volledige controle over je hosting pakket via een centraal controle paneel (Plesk). We hebben een snelle service, korte lijnen. Via onze website kun je snel en eenvoudig domeinnaam registreren, hostingpakket bestellen met webruimte en e-mail.

Meer over hosting en VPS

website-hosting

Vragen over domeinregistratie of hosting?

Hulp bij domeinnaam registratie

Op zoek naar een geschikte domeinnaam of wil je meer informatie.
Bij LemonBytes denken we met je mee en zorgen we voor een domein dat geschikt is voor jouw bedrijf, dienst of campagne.