Blog marketing

Heb je zelf ook wel eens de behoefte aan achtergrondinformatie en nieuwtjes? Datzelfde hebben je bezoekers waarschijnlijk ook. Daarom is een blog op je website een ideale tool. Zoek de interactie met je doelgroep via je website met nieuwtjes of tips. Ook kun je middels je blog aantonen dat jij een expert bent in het vakgebied waarin je opereert. Bovendien kun je via het blog linken binnen je pagina of naar externe pagina’s. Dat is een extra voordeel in combinatie met zoekmachine optimalisatie.

Blog marketing
Blog bericht plaatsen op jouw website

Waarom Blog Marketing?

De inzet van blog marketing is interessant omdat je bezoekers van de website zo bijvoorbeeld interessant nieuws kan lezen over je product of dienst. Ook kun je berichten maken over ontwikkelingen in de branche om zo te laten zien dat je kennis in huis hebt. Maar met blog marketing kun je ook een mooie marketingmix inzetten, plaats een linkje naar je blog in de nieuwsbrief of op social media om bezoekers vanuit die kanalen naar je website te halen.

Blog bericht voor meer website bezoek

Aan de slag met Blog Marketing!

Wil jij ook aan de slag met Blog Marketing? We plannen dan periodiek 1 of meerdere keren per maand een blog in. Met behulp van ons tekstprogramma gaan we eerst kijken welk zoekwoord of zoekwoorden er terug moeten komen in de tekst. Daarna gaan wij de tekst technisch opmaken. Dat wil zeggen dat wij kijken naar de opbouw van de blog en dit toepassen zodat deze geschikt is voor je doelgroep om prettig door te lezen. 

Blog marketing

Samen gaan we voor resultaat!

Resultaat behalen met internet marketing

Heb je een vraag over internet marketing? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er samen voor dat je online beter vindbaar wordt! Eerst gaan we samen om tafel voor een kennismakingssessie en bespreken we je wensen. Daarna gaan we voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw doelstelling gehaald gaat worden.