Social media marketing

Wij geven jouw bedrijf een boost via social media

Een van onze specialisaties is social media marketing. Met het opkomende gebruik van de verschillende social media kanalen is online zichtbaarheid op deze kanalen een must. We gaan samen aan de slag om te kijken binnen welk kanaal je doelgroep zich bevindt. Daarna gaan we een strategie bepalen om deze doelgroep zo effectief mogelijk te benaderen en in contact te laten komen met je bedrijf. Door een periodieke rapportage houden we je als klant op de hoogte van de ontwikkelingen van je bedrijf op de social media kanalen.

Social Media Marketing
Social Media kanalen op een plek

Social Media Beheer Uitbesteden

Ben je op zoek naar een bedrijf dat het beheer van je social media kanalen kan overnemen? Dan zit je goed bij LemonBytes. We zijn gespecialiseerd in social media beheer en hebben hiervoor een eigen dashboard. We verzorgen het beheer van Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Pinterest. Wil je het beheer uitbesteden van een ander kanaal neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze social media

Hoe werkt uitbesteden?

We kunnen je totaal ontzorgen dus van het inplannen van berichten tot het beheren van je social inbox. We starten altijd met een doelgroep analyse en de juiste kanaalkeuze. Daarna gaan we een content kalender vullen en maken we een huisstijl voor je kanaal of kanalen. Om het beheer inzichtelijk te maken voor jou koppelen wij alles in een social media dashboard. Daarna gaan we van start met het maken van creatieve en pakkende berichten voor op je social media kanaal.

Social Media Beheer Uitbesteden

Vraag direct een offerte aan

leadform-social-media-marketing

Samen gaan we voor resultaat!

Resultaat behalen met internet marketing

Heb je een vraag over internet marketing? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er samen voor dat je online beter vindbaar wordt! Eerst gaan we samen om tafel voor een kennismakingssessie en bespreken we je wensen. Daarna gaan we voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw doelstelling gehaald gaat worden.