Wij maken jouw website of webapplicatie

Jouw website of webapplicatie is van cruciaal belang bij het vinden van nieuwe klanten en het bedienen van bestaande klanten. Jouw online presentatie is immers het digitale visitekaartje van jouw bedrijf of product. Samen met jou zorgen wij er voor dat jouw website staat als een huis.

Meer info

Wij maken jouw website
Maatwerk website of FreshOnline website

Maatwerk website of FreshOnline

We hebben de mogelijkheid om je website naar jouw wensen te bouwen. Dat doen we op basis van een maatwerk offerte. Wil je snel online zijn of ben je een startende ondernemer en wil je een flitsende online presentatie? Dan bieden we een FreshOnline website aan. Hiermee heb je al een eigen website voor slechts €186,- éénmalig en 34,25,- per maand! Dit is inclusief professionele Drupal support, SSL Certificaat, hosting en een .nl domeinnaam voor het 1e jaar.

Meer over FreshOnline Offerte aanvragen

Domeinnaamregistratie

Registreer nu direct jouw domeinnaam

Een nieuw bedrijf starten of jouw bestaande merk uitbreiden? Wij helpen je daar mee verder. Het begint vaak bij een goed idee en een goede bedrijfs- of merknaam. Registreer bij LemonBytes eenvoudig jouw eigen domeinnaam dus controleer meteen of je domeinnaam nog beschikbaar is.

Registreer nu jouw domein

domeinnaam-controle
Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie ofwel Search Engine Optimization (SEO) in het Engels is de techniek van het optimaliseren van je website zodat deze hoger in de zoekresultaten komt. SEO bestaat feitelijk uit 3 onderdelen; content optimalisatie, techniek en linkbuilding. Alle drie de onderdelen dragen bij aan een betere vindbaarheid in de zoekmachine op relevante zoekwoorden. Hierbij kun je gebruik maken van FreshRanking SEO dashboard voor het bijhouden en optimaliseren van de vindbaarheid van jouw website.

Lees meer over SEOFreshRanking

Ook interesse in mooie online oplossingen?

Neem contact op

Op zoek naar een professionele website of juist een maatwerk applicatie.
Bij LemonBytes denken we met je mee en zorgen we voor een mooie online oplossing.