Support en service

Support en service heeft bij LemonBytes top prioriteit. Wanneer je een vraag of probleem hebt met een van onze diensten, zijn wij er om te helpen. We gaan vaak zelfs nog een stapje verder. Alles voor een tevreden klant ;)

Hulp nodig? Gebruik onderstaande support kanalen.

Mail: support@lemonbytes.nl
Support op afstand: TeamViewer
Support

Service Level Agreements (SLA)

Wij bieden ondersteuning aan onze klanten op basis van Service Level Agreements (SLA) aan. Standaard heeft iedere klant bij ons een Basis SLA. Het niveau van de SLA bepaalt de snelheid van reageren en beschikbaarheid. Dus wil je sneller door ons geholpen worden, dan kun je een hogere SLA bij ons afnemen.


Meer over Service Level Agreements

Veel gestelde vragen?

Wij krijgen regelmatig de zelfde vragen van onze klanten. Deze hebben we overzichtelijk voor je weergegeven. Staat jouw vraag of het antwoord op jouw vraag niet in het overzicht. Neem dan even contact met ons op en wij helpen je verder.


Kennisbank

Drupal support

Wanneer LemonBytes jouw professionele Drupal website heeft gemaakt, is het natuurlijk zaak dat deze netjes onderhouden blijft. Inhoudelijk kun je hier zelf mee aan de slag, maar voor de veiligheid van de website zorgt LemonBytes middels het Drupal Support abonnement.


Meer over Drupal support

Drupal Support

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies:

neem contact op met het team van LemonBytes

Bij LemonBytes helpen we bedrijven en organisaties met het inrichten van een goede online strategie.
Van design tot website en van social media strategie tot e-mail marketing. Wij denken graag met je mee!