Support en service

Support en service heeft bij LemonBytes top prioriteit. Wanneer je een vraag of probleem hebt met een van onze diensten, zijn wij er om te helpen. We gaan vaak zelfs nog een stapje verder. Alles voor een tevreden klant ;)

Hulp nodig? Stuur een mail naar support of plan een support sessie.

Hulp op afstand?

Soms is tijdens een support sessie hulp op afstand nodig. Hiervoor kun je Supremo downloaden en vervolgens installeren.

Supremo voor Windows Supremo voor MacOS

Support
service level agreement

Service Level Agreements (SLA)

Wij bieden ondersteuning aan onze klanten op basis van Service Level Agreements (SLA) aan. Standaard heeft iedere klant bij ons een Basis SLA. Het niveau van de SLA bepaalt de snelheid van reageren en beschikbaarheid. Dus wil je sneller door ons geholpen worden, dan kun je een hogere SLA bij ons afnemen.


Meer over Service Level Agreements

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen?

Wij krijgen regelmatig de zelfde vragen van onze klanten. Deze hebben we overzichtelijk voor je weergegeven. Staat jouw vraag of het antwoord op jouw vraag niet in het overzicht. Neem dan even contact met ons op en wij helpen je verder.


Kennisbank

drupal security updates

Drupal support

Wanneer LemonBytes jouw professionele Drupal website heeft gemaakt, is het natuurlijk zaak dat deze netjes onderhouden blijft. Inhoudelijk kun je hier zelf mee aan de slag, maar voor de veiligheid van de website zorgt LemonBytes middels het Drupal Support abonnement.


Meer over Drupal support

WordPress support

Bij LemonBytes helpen we met de veiligheid van jouw WordPress website. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met je WordPress website, maar het kan soms net iets te lastig zijn om deze veilig in te richten en te houden. Voor de veiligheid van jouw website zorgt LemonBytes middels het WordPress Support abonnement.

freshserver

FreshServer status en uptime

Wil je weten wat de status is van onze FreshServers? Dat kan. Je vind hier de uptime en statuspagina's die we gebruiken om onze servers te monitoren. Is er onderhoud aangekondigd of is er momenteel onderhoud in uitvoering of in het ergste geval een probleem met een van onze servers. Dan kun je dit via deze pagina's zien. Lekker helder en transparant dus.

Support

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies:

neem contact op met het team van LemonBytes

Bij LemonBytes helpen we bedrijven en organisaties met het inrichten van een goede online strategie.
Van design tot website en van social media strategie tot e-mail marketing. Wij denken graag met je mee!