Support en service

Zo helpen we je verder

Kennisbank

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Deze hebben we overzichtelijk voor je weergegeven. Staat jouw vraag of het antwoord op jouw vraag niet in het overzicht. Neem dan even contact met ons op en wij helpen je verder..

Kennisbank

Hulp nodig?

Stuur een mail naar support. We antwoorden je dan zo snel we kunnen. Is je vraag lastig te verwoorden of wil je even persoonlijk contact? Plan dan een support sessie. We maken dan de tijd om mee te denken en je vragen te beantwoorden.

Stuur een mailPlan een support sessie

Hulp op afstand

Soms is tijdens een support sessie hulp op afstand nodig. Hiervoor kun je Supremo downloaden en vervolgens installeren. We kijken dan van afstand met je mee.

Download Supremo voor WindowsDownload Supremo voor MacOS

Support kanalen
service level agreement

Service Level Agreements (SLA)

Wij bieden ondersteuning aan onze klanten op basis van Service Level Agreements (SLA) aan. Standaard heeft iedere klant bij ons een Basis SLA. Het niveau van de SLA bepaalt de snelheid van reageren en beschikbaarheid. Dus wil je sneller door ons geholpen worden, dan kun je een hogere SLA bij ons afnemen.


Meer over Service Level Agreements

drupal support security updates

Drupal support

Wanneer LemonBytes jouw professionele Drupal website heeft gemaakt, is het natuurlijk zaak dat deze netjes onderhouden blijft. Inhoudelijk kun je hier zelf mee aan de slag, maar voor de veiligheid van de website zorgt LemonBytes middels het Drupal Support abonnement.


Meer over Drupal support

wordpress support security updates

WordPress support

Bij LemonBytes helpen we met de veiligheid van jouw WordPress website. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met je WordPress website, maar het kan soms net iets te lastig zijn om deze veilig in te richten en te houden. Voor de veiligheid van jouw website zorgt LemonBytes middels het WordPress Support abonnement.

Meer over WordPress support

freshserver

FreshServer status en uptime

Wil je weten wat de status is van onze FreshServers? Dat kan. Je vind hier de uptime en statuspagina's die we gebruiken om onze servers te monitoren. Is er onderhoud aangekondigd of is er momenteel onderhoud in uitvoering of in het ergste geval een probleem met een van onze servers. Dan kun je dit via deze pagina's zien. Lekker helder en transparant dus.

Support

Extra hulp nodig?

Extra hulp nodig?

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden, of heb je toch nog even hulp nodig? We helpen je graag verder op weg.