Vergroot online zichtbaarheid

Je online zichtbaarheid vergroten? Kom dan in contact met de online marketing professionals van LemonBytes. We kunnen diverse online marketing diensten aanbieden om je bedrijfs- of merkbekendheid een boost te geven. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid van social media marketing, blog marketing en e-mail marketing. Natuurlijk kunnen we ook een combinatiepakket maken met de verschillende online marketingdiensten. We stemmen alles af met jou als klant en zorgen er zo voor dat we aan de hand van een content kalender de blog of social media inplannen volgens deze kalender.

Jouw verfrissende internet marketing bureau
Social Media Marketing

Social Media Marketing

Een van onze specialisaties is social media marketing. Met het opkomende gebruik van de verschillende social media kanalen is online zichtbaarheid op deze kanalen een must. We gaan samen aan de slag om te kijken binnen welk kanaal je doelgroep zich bevindt. Daarna gaan we een strategie bepalen om deze doelgroep zo effectief mogelijk te benaderen en in contact te laten komen met je bedrijf.

Meer over social media marketing

E-mail marketing

E-mail Marketing

E-mail Marketing is belangrijk om in contact te blijven met je doelgroep en potentiƫle klanten. Door periodieke updates te versturen of e-mail automation toe te passen blijf je in contact en kun je diensten of producten onder de aandacht brengen. Ook kun je middels e-mail marketing je klantenkring uitbreiden.

Meer over e-mail marketing

Blog Marketing

Blog Marketing

De inzet van blog marketing is interessant omdat je bezoekers van de website zo bijvoorbeeld interessant nieuws kan lezen over je product of dienst. Ook kun je berichten maken over ontwikkelingen in de branche om zo te laten zien dat je kennis in huis hebt. Maar met blog marketing kun je ook een mooie marketingmix inzetten, plaats een linkje naar je blog in de nieuwsbrief of op social media om bezoekers vanuit die kanalen naar je website te halen.

Meer over blog marketing

Samen gaan we voor resultaat!

Resultaat behalen met internet marketing

Heb je een vraag over internet marketing? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er samen voor dat je online beter vindbaar wordt! Eerst gaan we samen om tafel voor een kennismakingssessie en bespreken we je wensen. Daarna gaan we voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw doelstelling gehaald gaat worden.