Onze eerste Kennis & Koffie Sessie!

We hebben het in 2018 al aangekondigd, 2019 wordt een jaar waarin we nog meer gaan "shinen". Een van de dingen die we gaan aanbieden zijn GRATIS kennis & koffie sessies. De sessies duren 1 uur en hierin behandelen we onderwerpen waar je in dagelijks in je werk tegenaan loopt. Denk aan social media inzet, zoekmachine optimalisatie of het starten van een website.

LinkedIn Sessie

De eerste kennis & koffie gaat over LinkedIn. We gaan je in dit uur natuurlijk wat algemene informatie geven over het social media netwerk LinkedIn. Daarna gaan we je uitleggen hoe je binnen dit netwerk je persoonlijke account kunt inzetten om je bedrijf te boosten op dit social media kanaal. 

Kennis & Koffie

Onze gratis sessies zijn natuurlijk ook mooi om idee├źn uit te wisselen met andere bezoekers en samen met ons vrijblijvend te sparren over een onderwerp. Wij verzorgen een heerlijke kop koffie en een inspirerende ochtend. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is een leergierige instelling en uiteraard een flinke dosis energie om alles na de sessie zelf met de kennis aan de slag te gaan.

Business Boost

Uiteraard kun je altijd terugvallen op de kennis van ons team. Heb je ook na de sessie nog vragen of wil je samen met ons aan de slag om jouw business een boost te geven? Dan maken we graag tijd voor je vrij om samen een business boost plan op te stellen. Hoe groot je bedrijf is maakt voor ons niets uit, we zorgen altijd dat we met het budget dat we samen hebben afgestemd een maximale boost gaan genereren voor je bedrijf.

Informatie en Aanmelden

Wil je meer informatie over deze Kennis & Koffie, stuur ons dan een bericht met je vraag. Dit kan direct aan Yvo onze online marketeer; yvo@hostplek.nl. Direct aanmelden kan natuurlijk ook, vul dan ons aanmeldformulier in:

naar het aanmeldformulier