Hosting en onderhoud van jouw project

Ben je op zoek naar een goedkope maar effectieve hosting oplossing? Dan kun je bij LemonBytes kiezen voor een shared server hosting. We plaatsen je website op een van onze servers en houden deze server voor onze klanten in de gaten. De LemonBytes servers zijn uitgevoerd met een volledige versleutelde verbinding via SSL. Zo is een bezoek aan het Cpanel controlepaneel helemaal beveiligd. Momenteel draait de LemonBytes server in een cloud omgeving die in twee aparte datacenters draait. Bij een eventuele storingen en uitval van hardware van het primaire cloudplatform, wordt de server automatisch en zonder downtime doorgeschakeld naar een 1 op 1 kopie in het secundaire datacenter. De complete hosting-omgeving is nu 200% redundant uitgevoerd. Hiermee wordt downtime door wat voor reden dan ook nagenoeg uitgesloten. Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld kabelbreuken of stroomstoringen in de verbinding van het data center.

Cloud Hosting VPS Hosting

FreshServers realtime status:

cloud en vps hosting
Hosting

Voordelige cloud hosting

Ook voor cloud hosting kun je bij LemonBytes terecht. Onze cloud oplossing is ideaal voor webdevelopers die behoefte hebben aan een flexibele oplossing. Verbruikt je applicatie extra resources dan schaalt de cloud hosting automatisch mee. Zo ben je altijd verzekerd van de beste performance. Hosting pakket wordt direct geactiveerd nadat uw betaling is ontvangen. Je hebt volledige controle over uw hosting pakket via een centraal controle paneel (Cpanel). We hebben een snelle service, korte lijnen. Goedkope diensten Via onze website kun je snel en eenvoudig domeinnaam registreren, hostingpakket bestellen met webruimte en e-mail en bestaande pakketten bekijken en up- of downgraden

Virtual Private Servers

Heb je behoefte aan je eigen Virtual Private Server? Ook dat kan bij LemonBytes. Wij verzorgen je VPS en je kunt zelf kiezen voor een managed of unmanaged VPS. LemonBytes zorgt ervoor dat de server load op alle servers steeds minimaal is, om een zo optimaal mogelijke snelheid en stabiliteit te kunnen garanderen voor jouw website en bezoekers. Onze cloud omgeving maakt gebruik van snellere processoren en solid state harde schijven die ongeveer 250% sneller zijn dan voorheen. Je zult dus een snelheidsverbetering ervaren bij het bezoeken van jouw website en ophalen van bijvoorbeeld email. Een snellere laadtijd van een website draagt overigens ook bij aan een betere score in de zoekmachines.

Krachtige VPS hosting

Vragen over domeinregistratie of hosting?

neem contact op met Vincent van LemonBytes

Op zoek naar een geschikte domeinnaam of wil je meer informatie.
Bij LemonBytes denken we met je mee en zorgen we voor een domein dat geschikt is voor jouw bedrijf, dienst of campagne.

  • Next
  • Prev