Drupal support

LemonBytes bouwt professionele kwaliteitswebsites middels het open source CMS (Content Management Systeem) Drupal. De techniek van een Drupal website is up-to-date en voldoet qua zoekmachineoptimalisatie aan de huidige standaarden. Deze techniek wordt constant verbeterd door de bijna 100.000 leden van de Drupal community wereldwijd. LemonBytes is als actief gebruiker van Drupal ook lid van de Drupal community.

Drupal Core en modules worden actief gemonitord en wanneer er beveiligingsupdates uitkomen, worden deze door ons geïnstalleerd. Dit voorkomt beveiligingslekken in jouw website en gaan we samen voor een beter en veiliger internet.
Wij staan voor veiligheid en dus maak je bij jouw Drupal website automatisch ook gebruik van ons Drupal Support abonnement. Zo kunnen we er voor zorgen dat onze projecten veilig en up-to-date blijven. 

Wij monitoren 24/7 jouw Drupal website en beveiligingsupdates worden via ons support systeem gemeld en uitgevoerd. Wanneer de updates door ons zijn uitgevoerd, dan krijg je hier een melding van.

Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw website. Lekker handig en wel zo veilig dus.

Drupal beveiligingsupdates website

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies

Neem contact op met LemonBytes

Bij LemonBytes helpen we bedrijven en organisaties met het inrichten van een goede online strategie.
Van design tot website en van social media strategie tot e-mail marketing. Wij denken graag met je mee!