Stagiair Mediavormgeving

Vind jij het leuk om bezig te zijn voor meerdere klanten in verschillende branches? En heb je tevens de skills om op diverse fronten je grafisch talent te laten zien? Dan willen wij graag kennis maken met jou!

Voor de komende stageperiode zijn we op zoek naar een stagiair mediavormgeving. Binnen ons bedrijf werken we aan verschillende projecten voor diverse klanten en heb je dus een afwisselende taak. Op het ene moment ben je bezig met het ontwerpen van een website en op het andere moment het maken van een huisstijl voor een klant. 

Ons team is compact en daardoor krijg je van ons de aandacht die nodig is om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. We zijn gevestigd op een centrale plek in het smalste stukje van Limburg, Echt. Naast een mooie werkplek en volledige support bieden we je een goede kop koffie, ultrawide screen voor optimaal gebruikersgemak en natuurlijk hele leuke klanten waar je voor mag werken.

Hebben wij je "grafische hart" weten te prikkelen? Dan komen we graag met je in contact. Het snelste is een belletje naar 0475 744 241. Je CV mailen mag natuurlijk ook.