Welkom Tjardo!Via deze weg willen wij Tjardo voorstellen als nieuwe member binnen de LemonBytes family. We hebben een kort interview gemaakt als voorstelrondje zodat jullie hem ook beter leren kennen. 

Wie ben je en waar kom je vandaan
Mijn naam is Tjardo, ik ben 28 jaar en kom uit Roermond. Vers afgestudeerd applicatieontwikkelaar met een passie voor het vak.

Welkom bij LemonBytes Tjardo, wat ga je bij LemonBytes doen?
Dankje! Ik mag als webdeveloper Vincent gaan ondersteunen bij de ontwikkeling van FreshOnline en kan mijn creativiteit gaan loslaten op andere leuke projecten.

Je bent developer, zijn er specifieke taken of projecten die je gaat uitvoeren?
Jazeker, ik mag meewerken aan de nieuwe projecten die gaan komen, het onderhouden van de lopende projecten en ik mag ervoor gaan zorgen dat we bij LemonBytes meegaan met de huidige technieken en innovaties. Owja, wellicht gaan we in de toekomst uitbreiden met het ontwikkelen van mobiele app’s maar hier kan ik nog niets over vertellen.

Dat klinkt interessant, kun je ons iets meer vertellen over FreshOnline?
FreshOnline is een concept van LemonBytes en is gelanceerd om tegemoet te komen aan de vraag naar een professionele website. Door FreshOnline hebben starters en MKB’ers de gelegenheid om hun bedrijf direct een boost te geven met een professioneel online visitekaartje.

Wil je verder nog iets kwijt aan onze volgers/lezers?
Blijf ons zeker volgen! We zorgen ervoor dat we ons blijven ontwikkelen en dat wil je zeker niet missen!

Tjardo, veel succes en nogmaals welkom aan boord bij de Lemon Family!
Thanks, dat gaat helemaal goed komen...