FreshRanking zoekmachine marketing dashboard

Jouw zoekmachine marketing optimaliseren, heel eenvoudig met FreshRanking.

FreshRanking is het zoekmachine marketing dashboard van LemonBytes. Een gebruiksvriendelijk programma waarmee je eenvoudig al instellingen voor zoekmachine optimalisatie kunt beheren. Alle functies op 1 plek!

Hoe wordt ik gevonden in google
Organische Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

De basis van een goed resultaat begint met het optimaliseren van je website voor je gebruikers. Door middel van zogenoemd organisch resultaat zorg je ervoor dat je op bepaalde zoekwoorden in de zoekmachine naar voren komt. De tegenhanger van zoekmachine optimalisatie is zoekmachine adverteren. Door middel van het FreshRanking dashboard krijg je meer inzicht in de zoekvolumes van zoekwoorden, concurrentie en andere statistieken die kunnen helpen bij de groei van jou zoekmachine strategie.

Realtime inzicht

Real-time inzicht in je Rankings

Een van de belangrijkste factoren bij zoekmachine optimalisatie is het inzicht verkrijgen op welke positie je terug te vinden bent op een specifiek zoekwoord. Binnen FreshRanking kun je het zoekvolume van bepaalde zoekwoorden opzoeken. Op basis hiervan bekijk je of dit zoekwoord interessant genoeg is voor je doelgroep. Daarna voeg je dit toe aan de tool en kun je zien hoe hoog je website scoort op dit zoekwoord. Je kunt o.a. zien op welke positie je staat met welke pagina binnen je website maar ook zie je concurrentie en andere nuttige statistieken die je strategie helpen bepalen.

Concurrentie Analyse

Analyseer je concurrentie voor een beter resultaat

Binnen zoekmachine optimalisatie draait het niet alleen om volume van een bepaald zoekwoord maar ook hoeveel concurrentie er is op een bepaald zoekwoord. De FreshRanking tool laat je zien wie jouw concurrenten zijn maar ook hoeveel concurrentie er is op een zoekwoord. Zo kun jij bepalen welke zoekwoorden interessant zijn om als eerste mee aan de slag te gaan voor de optimalisatie.

Rapportages en statistieken

Uitgebreide rapportages met statistieken om bij te sturen

Wellicht het allerbelangrijkste om je zoekmachine marketingplan op de baseren zijn je statistieken, die kun je natuurlijk altijd raadplegen via het dashboard. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld wekelijk een uitgebreide rapportage samen te stellen en te laten mailen naar je mail adres zodat je er wekelijks bovenop kunt zitten wat betreft rankings en backlinks.

"Maak je website beter vindbaar met FreshRanking SEO dashboard"

Maak je website beter vindbaar met FreshRanking SEO dashboard

Prijzen

Basis

€ 30,- p/m*

Wat krijg je van ons:

SEO tool
Realtime rankings
Concurrentie analyse
Backlinks controle
Rapportages
Support SLA-basis

Bestel nu

*Prijzen zijn per maand excl. BTW

FreshRanking SEO zoekmachineoptimalisatie

Ga nu aan de slag met FreshRanking

Ga nu aan de slag met FreshRanking SEO

Wil je nu aan de slag met FreshRanking? Dat kan! Neem dan even contact met ons op. Wij zorgen er samen voor dat je aan de slag kunt gaan met jouw eigen zoekmachine marketing dashboard.