Jouw eigen online groeiplan

Je bedrijf laten groeien met LemonBytes

Hey! Tof dat je er bent. Wil jij ook een eigen groeiplan voor jouw bedrijf en samen stappen maken in de groei van jouw bedrijf. Wij helpen je met het zichtbaar maken van jouw bedrijf of product. En ja, daar is de juiste zorg en tijd voor nodig. Vergelijk het maar met het planten van een zaadje en het laten uitgroeien tot iets wat zijn vruchten afwerpt.
Ga snel met ons aan de slag... Wij zijn niet voor niets 'de frisse smaakmaker' op het gebied van online marketing ;)

Groeiplan marketing en website
marketing groeiplan zaaien

Stap 1: Zaaien

Plant citroengras in het voorjaar, als alle kans op vorst voorbij is. Het is een perfecte plant om in de volle grond te kweken, zoals je zou doen met siergrassen. Je kunt ook binnen opkweken in een pot of plantenbak.

Neem ondertussen contact op met LemonBytes om een afspraak te maken voor jouw frisse, persoonlijke groeiplan.

Maak nu een afspraak

marketing groeiplan groei

Stap 2: Groeien

Citroengras houdt van warm, dus kweek het in de volle zon en vruchtbare, goed doorlatende grond met een pH van 6,5 tot 7,0. Plant het citroengras zo'n 24 centimeter uit elkaar.

Nadat we jouw groeiplan hebben besproken en goedgekeurd gaan we samen aan de slag met de marketing activiteiten voor jouw bedrijf. Afhankelijk van de bepaalde doelen bouwen we jouw website, zetten we social media in of gaan we aan de slag met online adverteren.

Maak nu een afspraak

marketing groeiplan verzorgen

Stap 3: Verzorgen

Voorzie je citroengras van constant vocht en water wanneer de bovenste centimeter droog wordt. Haal het meeste uit je kweekinspanningen door regelmatig te voeden met in water oplosbare plantenvoeding.

Ondertussen hebben we alles in gang gezet en hebben we structuur aangebracht in jouw online marketing. Door de inzet van social media, e-mail marketing of online advertenties wordt jouw bedrijf of product goed zichtbaar. Met een professionele website of ladingspagina's sturen we jouw doelgroep in de juiste richting zodat we de vastgestelde doelen behalen.

Maak nu een afspraak

marketing groeiplan oogsten

Stap 4: Oogsten

Oogst de stelen van het citroengras zodra de planten 12 centimeter lang zijn en aan de basis een halve centimeter breed zijn.
TIP: Citroengrasthee is populair vanwege zijn frisheid en heerlijke geur. Bovendien is een van de belangrijkste voordelen van citroengras het kalmerende effect dat het op je zenuwen heeft. Even een stengel laten trekken in kokend water, schijfje citroen erbij en een toefje munt en lekker genieten.

Ondertussen is jouw marketing inzet in samenwerking met LemonBytes geoptimaliseerd en kun je ook hier gaan oogsten. Waar nodig stellen we doelen bij en passen we de marketing inzet aan of breiden we deze uit. Dit om te sturen naar nog beter resultaat en groei voor jouw bedrijf.

Maak nu een afspraak

groeiplan marketing en website

Samen gaan we voor resultaat!

Resultaat behalen met internet marketing

Heb je een vraag over internet marketing? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er samen voor dat je online beter vindbaar wordt! Eerst gaan we samen om tafel voor een kennismakingssessie en bespreken we je wensen. Daarna gaan we voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw doelstelling gehaald gaat worden.