Gratis Online Zichtbaarheidsscan

Hoe zichtbaar is jouw bedrijf online?

Altijd al eens willen weten of je bedrijf goed zichtbaar is op het wereld wijde web of hoe bezoekers nou jouw website of social media ervaren? Maak dan nu gebruik van de gratis online zichtbaarheidsscan.

Gratis Online Zichtbaarheidsscan

Zichtbaarheid van je bedrijf is erg belangrijk maar is je product of dienst online wel goed zichtbaar? Wij scannen op een aantal verschillende punten hoe goed je bedrijf vindbaar is en verwerken dit in een handout met eventuele verbeterpunten. Op basis daarvan kun je jouw bedrijf nog beter onder de aandacht brengen van je (potenti├źle) klanten.

Bij de zichbaarheidsscan kijken we o.a. naar je aanwezigheid op social media, heb je een Google Mijn Bedrijf profiel en op welke zoekwoorden is je pagina zichtbaar in de zoekmachine en op welke positie binnen de zoekmachine. Allemaal punten waarmee je aan de slag kunt gaan om je zichtbaarheid te vergroten. En ook hiermee kunnen we je natuurlijk helpen!

Maar laten we beginnen bij de GRATIS online zichtbaarheidsscan die we voor je uitvoeren. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in en je kunt binnen 4 werkdagen je rapportage in je mailbox vinden.

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies:

neem contact op met het team van LemonBytes

Bij LemonBytes helpen we bedrijven en organisaties met het inrichten van een goede online strategie.
Van design tot website en van social media strategie tot e-mail marketing. Wij denken graag met je mee!