Toegepaste specialisaties op dit project

Branding
Domein registratie
FreshOnline
Hosting
Website

Vakantiehuis De Vertoeverei

Vakantiehuis De Vertoeverei logo
Vakantiehuis De Vertoeverei

Een vakantiehuis in het Midden-Limburgse plaatsje Hunsel beginnen. Dat is wat Silvan Adams heeft gedaan. Om zijn vakantiehuis goed in de de markt te kunnen zetten hebben we samen een eenvoudige huisstijl opgezet waarbij we rustige natuurtinten hebben gebruikt die het natuurlijke aspect van het Midden-Limburgse landschap weerspiegelen. De tagline 'Grenzeloos genieten' geeft de hoeveelheid mogelijkheden weer die je vanuit vakantiehuis De Vertoeverei kunt ondernemen. Vanwege de centrale ligging in Limburg, vlakbij de grens van BelgiĆ« en Duitsland kun je heel eenvoudig grensoverschrijdende uitstapjes maken. Natuurlijk kun je ook in de buurt heerlijk genieten.

Als zoon van een kippenboer hebben ze de toepasselijke naar 'De Vertoeverei' gekozen met een dikke knipoog naar het kippenbedrijf van zijn vader. Gasten kunnen een dag in De Vertoeverei ook altijd beginnen met een heerlijk vers eitje als ontbijt.

Na de realisatie van het logo en de huisstijl hebben we voor De Vertoeverei een mooie FreshOnline website ingericht die volledig aansluit bij de huisstijl. Hier vind je meteen alle informatie over het vakantiehuis en allerlei locaties waar je in de buurt kunt vertoeven.

 

devertoeverei.nl

Vakantiehuis De Vertoeverei

Ook interesse in mooie online oplossingen?

Neem contact op

Op zoek naar een professionele website of juist een maatwerk applicatie.
Bij LemonBytes denken we met je mee en zorgen we voor een mooie online oplossing.