FreshOnline - Jouw Website Snel Online

Ben jij ook zoekende naar een website die precies laat zien waar je bedrijf voor staat? Kom je er maar niet uit omdat het te duur is of te weinig functies heeft? Heb je zelf geen technische kennis maar wil je wel een mooie en professionele website? Kijk dan eens naar FreshOnline!

Wat is FreshOnline?

FreshOnline is een concept van LemonBytes en is gelanceerd om tegemoet te komen aan de vraag naar een professionele website met de meest voorkomende opties tegen een superscherpe prijs. Door FreshOnline hebben starters en MKB’ers de gelegenheid om hun bedrijf direct een boost te geven met een professioneel online visitekaartje.

Makkelijk in gebruik Drupal CMS Beheer systeem

De websites worden gebouwd in een krachtig maar makkelijk content management systeem. Dat wil zeggen dat je zelf aanpassingen kunt maken op bijvoorbeeld de informatiepagina’s maar ook op de homepage, actieknoppen en banners. Daarnaast bieden we natuurlijk support als je er desondanks toch niet helemaal uitkomt.

Je eigen content marketeer! 

Wij zorgen er niet alleen voor dat je website technisch snel online staat maar onze content marketeer gaat ook nog eens aan de slag met het vullen van je website. Dat noemen wij nu een echte Business Boost!

Boost je Business!

Met FreshOnline geef jij een boost aan jouw business! Neem contact op met LemonBytes en sluit je aan bij de FreshOnline Community. Wij ontzorgen jou in het digitale traject zodat jij de focus kunt houden op waar jij goed in bent, jouw eigen business!

FreshOnline Direct Aanvragen?

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op!

Wil je eerst een Demo zien?

FreshOnline Demo: https://demo.freshonline.nu

Bekijk een van de LIVE Websites

Je kunt natuurlijk ook een van de live websites bekijken. Hier zie je de mogelijkheden van FreshOnline zoals onze klanten in verschillende branches deze hebben toegepast.

Flow Hairsalon | Rijschool JP | Roma Bedrijfsdiensten | De Hooge Weyer | Kapsalon Avanti

Downloads