Hostplek is nu LemonBytes!

Het is eindelijk zover, vanaf nu gaan wij verder onder een nieuwe naam!

Na bijna 8 jaar hebben we besloten onze naam te veranderen van Hostplek naar LemonBytes. Een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf en een stap richting de toekomst waar we nog meer en nog betere oplossingen creëren en zorgen voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Waarom?

In 2011 is het bedrijf opgericht onder de naam Hostplek waar de focus vooral lag op het registreren van domeinnamen en het verzorgen van hosting oplossingen.
Dit aangevuld met het ontwerpen en bouwen van websites en webapplicaties.
Waar onze bedrijfsnaam in eerste instantie doet vermoeden dat wij een hosting bedrijf zijn, blijkt dit in de praktijk dus niet helemaal te passen bij het daadwerkelijke dienstenaanbod.
Daarbij hebben we in 2018 ons dit aanbod dusdanig uitgebreid met zoekmachine optimalisatie en online marketing trajecten.
De spreekwoordelijke ‘jas’ is dus te klein en daarom hebben wij besloten onze naam en identiteit te veranderen en aan te passen naar een eigentijdse look en feel.

Waarom LemonBytes

LemonBytes is de frisse smaakmaker die alle zintuigen op scherp zet. En dan met name op het digitale vlak en vooral met inzet van digitale middelen. Met onze slogan ‘Brand, build, boost’ zorgen we er voor dat jouw bedrijfsidentiteit staat als een huis, we constant bouwen aan jouw merk en jouw merk een boost te geven en zichtbaar te maken bij jouw doelgroep.