Jouw eigen marketeer!

De zomervakanties zijn te einde en als het goed is ben jij al helemaal voorbereid op het najaar, althans als je het goed gepland hebt. Want dan heb jij voor je vakantie natuurlijk al helemaal uitgestippeld in je content kalender.

Hoor ik je denken "ik moet nog even niet denken aan de december periode" of " dat duurt toch nog even", dan ben je niet de enige die dat denkt. Toch ben je nu al erg laat als je nog ideeën uit wilt werken die je straks wilt gaan toepassen. Je hebt misschien nog foto's nodig van producten of wilt nog een nieuwe dienst introduceren.

Vraag de hulp van een marketingbedrijf

We weten het maar al te goed, jij bent een held in het vakgebied waar je voor gekozen hebt. Voor dat vakgebied heb je passie voor en geef je de volle 100% en we begrijpen ook heel goed dat je focus niet altijd ligt op het uitsturen van de mailing, het plaatsen van een social media bericht of het schrijven van een blog. Laat staan het opzetten van een Google Ads of Facebook campagne. 

Wij bij LemonBytes kunnen jou online marketing afdeling worden waardoor je altijd een eigen specialist hebt waar je op terug kunt vallen. Je hebt 1 aanspreekpunt en kunt hier al je vragen bij kwijt. Het opzetten van een marketingcampagne gaat en staat met een goede samenwerking, daarom noemen noemen we jou ook onze partner. Zoals we al gezegd hebben jij weet weer alles van jouw product of dienst wat wij niet weten en zo zorgen we voor een knallende campagne!

Maak de switch!

Misschien maak je al wel (deels) gebruik van een marketing bedrijf maar heb je niet echt het gevoel dat er een 'klik" is, ook dan ben je natuurlijk welkom om eens samen met ons te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij leggen alles uit in begrijpelijke taal en geven je minimaal 1 keer per maand (meestal vaker) updates over je prestaties. Wil je de marketingcampagnes eens door ons laten analyseren? Dat doen we gratis zodat jij daarna ook de juiste keuze kan maken en kunt knallen in het najaar!

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies

Neem contact op met LemonBytes

Bij LemonBytes helpen we bedrijven en organisaties met het inrichten van een goede online strategie.
Van design tot website en van social media strategie tot e-mail marketing. Wij denken graag met je mee!