Kom in contact met je klanten!

Worstel jij ook met het probleem dat je geen contact kunt onderhouden met je klanten op dit moment? Of althans niet op de manier zoals je misschien zelf graag zou willen? Dan hebben we in de blog van deze maand een aantal praktische tips voor jou!

Google Mijn Bedrijf

Maak een (gratis) account aan op Google Mijn Bedrijf en zorg ervoor dat je ook de app op je telefoon installeert. In GMB kun je al je bedrijfsgegevens toevoegen zoals adres, telefoon, website en foto's van je bedrijf. Als er wordt gezocht op je bedrijf komt deze vermelding naar boven en kan er direct op de knop voor je website, route of telefoonnummer geklikt worden.

FreshOnline

Heb je nog geen website? Of kan jouw website een update gebruiken? Dan is het wel de hoogte tijd om online aanwezig te zijn zodat potentiele klanten wel informatie kunnen vinden over je bedrijf, product of dienst. Met FreshOnline heb je voor 32,50 per maand je eigen website binnen 1 week online!. We helpen je op weg en je kunt zelf alles aanpassen waar en wanneer je wilt. Ga voor meer informatie naar freshonline.nu

 

Vragen over een nieuwe website?

Neem contact op

Van maatwerk oplossingen tot eenvoudige zelf te beheren websites. Ik geef je advies en denk met je mee. Zo komen we samen tot mooie oplossingen om jouw bedrijf een online boost te geven.