Najaarsinspiratie!

Het najaar is inmiddels ingezet en dat betekent weer een hoop inspiratie en natuurlijk het laatste kwartaal om omzet te scoren. In welke branche je ook werkzaam bent het najaar is een mooie gelegenheid om nog even te knallen en het jaar 2020 mooi af te sluiten.

Marketingkalender

In dit laatste kwartaal is er ook de mogelijkheid om je marketingkalender van 2020 te evalueren en de marketingkalender voor 2021 alvast in te richten. Zo sta je straks niet voor verrassingen en kun je alvast onderwerpen inplannen waarop je jouw marketingcampagnes gaat inplannen.

Inhakers

Ben je niet zo'n held met het maken van een marketingkalender? Dan hebben we hier wat tips om dit najaar op in te spelen. We geven je hier een aantal inhaakdagen die je kunt gebruiken om een bericht te plaatsen op social media, een blog bij te schrijven of nieuwsbrief te versturen. Natuurlijk kun je ook andere acties bedenken die je online of offline in kunt zetten. 

Speciale Dagen in het Najaar

  • Hele maand Oktober: Woonmaand
  • Zaterdag 31 oktober: Halloween
  • Vrijdag 27 november: Black Friday
  • Maandag 30 november: Cyber Monday
  • Zaterdag 5 december: Sinterklaas
  • Vrijdag 25 december: Kerstmis
  • Donderdag 31 december: Oudejaarsavond

Veel succes met het bedenken van inhakers en mocht je nog wat leuke tips nodig hebben.
Bekijk dan eens deze inhakers van bekende merken... De 5 beste Black Friday inhakers

Samen gaan we voor resultaat!

Resultaat behalen met internet marketing

Heb je een vraag over internet marketing? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er samen voor dat je online beter vindbaar wordt! Eerst gaan we samen om tafel voor een kennismakingssessie en bespreken we je wensen. Daarna gaan we voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw doelstelling gehaald gaat worden.