Online Zichtbaarheid tijdens coronatijden

De laatste tijd hoor je het steeds vaker, de "1,5 meter economie" en "het nieuwe normaal". Termen waar we 3 maanden geleden nog nooit van hadden gehoord. Veel branches zijn zich voor aan het bereiden op deze nieuwe standaard maar hoe kun je er nu voor zorgen dat je optimaal gebruik maakt van tools om in het nieuwe normaal weer je business onder de aandacht te brengen en te houden.

Mensen werken meer thuis en zijn gewend geraakt aan het gemak van online. Speel slim hierop in en bereik je doelgroep via je website, social media of e-mail!

Blijf zichtbaar met een website

Zorg ervoor dat je in ieder geval een website hebt die je kunt communiceren. Als heb je om te beginnen een eenvoudige website je kunt hierop je telefoonnummer kwijt samen met je openingstijden zodat klanten weten wanneer je geopend bent en eventueel kunnen bellen. Wat hier ook niet mag ontbreken is een contactformulier waarbij bezoekers eenvoudig een formulier kunnen invullen om contact te leggen. Maak je gebruik van social media dan zou je op je website ook. je social media kanalen kunnen communiceren zodat je doelgroep je ook hier kan volgen en in contact kunnen blijven.

Zet in op social media

Op je social media kanalen plaats je updates over je bedrijf zodat deze zichtbaar zijn voor je doelgroep. Zo kun je hier de ontwikkelingen delen over je openingstijden en natuurlijk je diensten of producten aanprijzen. Een ander voordeel van social media is dat je volgers makkelijk interactie aan kunnen gaan met jou of je bedrijf. Zo blijft je doelgroep betrokken en verliezen ze je bedrijf niet uit het oog.

Blijf communiceren via mail

Niet alleen kun je in contact blijven via de mail door op en neer te mailen bij vragen maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van een e-mail marketing campagne om je doelgroep te informeren over een specifiek product of dienst. Stem je campagne af op de wensen van je doelgroep en zorg ervoor dat ze verbonden blijven. 

Plan nu je GRATIS videomeeting!

Tijdens de coronacrisis maken wij tijd vrij om met (startende) ondernemers van gedachte te wisselen om zo goed mogelijk te profiteren van je online zichtbaarheid. We kunnen een gratis gesprek inplannen middels een videomeeting en samen met jou de mogelijkheden bespreken. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met onze marketing tijger Yvo via e-mail yvo@lemonbytes.nl of bel 0475 744 241 (optie1)