Tijd voor een nieuwe website?

Een nieuw bedrijf gestart of een nieuw product of dienst op de markt gebracht? Dat moet natuurlijk onder de aandacht worden gebracht maar hoe doe je dat in 2024? Via een website natuurlijk!

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een visitekaartje, een website vertegenwoordigd jouw merk, product of dienst en moet daarom goed worden neergezet om potentiële klanten kennis te laten maken met jouw merk, product of dienst. Bij LemonBytes hebben we hiervoor twee verschillende mogelijkheden, je kiest voor een FreshOnline of je gaat voor een maatwerk website. In deze blog zullen we je uitleggen wat de verschillen zijn en welke keuze het beste past bij jou kun je na het lezen van deze blog zelf bepalen.

Waarom een website?

We zullen je eerst uitleggen waarom een website erg belangrijk is. Vrijwel iedereen is tegenwoordig wel te vinden op het internet. En steeds meer mensen ontdekken ook het gemak van "Google" naar een product of dienst. Voor de meeste bedrijven is het daarom belangrijk dat ook de website tussen die zoekresultaten komt te staan. Een ander voordeel is dat je op jouw uitingen zoals je visitekaartje of misschien wel je auto en social media kanalen je website kunt laten zien. Je potentiële klanten zullen je website bezoeken om meer informatie over je bedrijf te krijgen. Het is daarom ook belangrijk welke informatie je terug laat komen op je website. Het kleurgebruik, lettertype en logo's zijn hierbij ook een essentieel onderdeel in de herkenning dus ook die zul je terug moeten laten komen in je website.

Hoe kies ik nu een website?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk welk budget je ter beschikking hebt. Ben je een startend bedrijf en heb je meerdere uitgaven die je nog moet doen dan kan het in sommige gevallen verstandig zijn om met een "standaard" website te beginnen. Bij LemonBytes hebben we speciaal hiervoor een FreshOnline website waarbij je met een minimaal budget toch een professionele website krijgt. Heb je meer budget, wil je een uniek design of wil je speciale functies in je website laten terugkomen dan kom je uit bij een maatwerk website. Je hebt dan de mogelijkheid om de website helemaal naar wens te laten ontwerpen door het team van LemonBytes.

Wat is een FreshOnline?

FreshOnline is een professionele website waarbij je de huisstijl (logo, kleuren en indien beschikbaar ook het lettertype) kunt laten terugkomen. De FreshOnline website heeft een standaard uiterlijk waarbij door ons team rekening is gehouden dat de website responsive is. Dat wil zeggen dat de website op elk scherm (laptop , tablet en mobiele telefoon) in de juiste verhoudingen goed leesbaar is. Dat is iets wat onmisbaar is anno nu. Ook zorgt LemonBytes dat de website beveiligd is en krijgt de website updates wanneer noodzakelijk. Je betaald bij een FreshOnline een eenmalig bedrag van €186,- euro en daarna € 32,50 per maand. Je hebt dan zelf de mogelijkheid om teksten en plaatjes in te voegen. Met een makkelijke handleiding kun je binnen 1 week aan de slag! En kom je er zelf niet uit, dan staat het team van LemonBytes klaar om je te helpen met de inrichting van jouw website.

Bekijk de website met alle informatie over FreshOnline hier: freshonline.nu

Een Maatwerk website

Heb je behoefte aan extra mogelijkheden voor je website of wil je zelf kunnen bepalen hoe je website er technisch uit komt te zien? Dan kunnen we bij LemonBytes een website voor je ontwerpen naar jouw wensen. Je bepaald dan zelf, samen met ons team hoe je de website ingericht wilt hebben. De prijs van een maatwerk website start bij ca. €1500,- euro en loopt op naargelang de wensen die je hebt. 

Bekijk de website met alle informatie over de Maatwerk Website hier: Maatwerk Website

Weten welke oplossing voor jouw de beste is?

Natuurlijk bespreken we graag met jou de mogelijkheden. Ga je voor een FreshOnline of een Maatwerk website, wij zoeken het graag met je uit welk type het beste past bij jouw situatie. Neem contact op met het team van LemonBytes!

Vragen over een nieuwe website?

Neem contact op

Van maatwerk oplossingen tot eenvoudige zelf te beheren websites. Ik geef je advies en denk met je mee. Zo komen we samen tot mooie oplossingen om jouw bedrijf een online boost te geven.