Kan ik mijn bestaande domeinnaam verhuizen naar LemonBytes?

Jazeker kan dat! We kunnen je helpen met het verhuizen van jouw domeinnaam. Sterker nog, dit kun je al eenvoudig zelf doen.

Op onze website kun je jouw domeinnaam controleren.
Na de controle zie je dat deze geregistreerd is en kun je de domeinnaam verhuizen.
Bij je huidige provider kun je een authorisatiecode of verhuiscode opvragen voor jouw domeinnaam.
Vul deze in bij het bestellen, zodat wij de domeinnaam met deze code voor je kunnen verhuizen.

Wil je e-mail gebruiken of een website maken? Bestel dan meteen een hostingpakket bij jouw domeinnaam.
Je kunt binnen jouw hostingpakket je gewenste mailadressen aanmaken en een website plaatsen zoals bijvoorbeeld een WordPress website.

Als de verhuizing is afgerond, vergeet dan niet om de diensten op te zeggen bij je huidige aanbieder.

Overzetten bestaande e-mail

Wil je bestaande e-mail overzetten? Dan kun je de e-mailaccount bij je huidige provider installeren in een e-mailprogramma zoals Outlook of Apple Mail.
Installeer vervolgens de mailaccount die je bij LemonBytes hebt aangemaakt en kopieer de e-mail van de ene naar de andere account.
Houd er wel even rekening mee dat de hoeveelheid e-mail niet de opslaglimiet van het bestelde hostingpakket overschrijdt.

Overzetten bestaande website

Wil je je bestaande website overzetten? Dan kun je bij je huidige hosting partij de website bestanden downloaden en uploaden naar onze FreshServer. Dit gaat eenvoudig door je bestanden eerst in te pakken in een .ZIP of .TAG bestand en dit bestand te kopiƫren naar onze server. Hier kun je het bestand weer uitpakken.

Gebruikt je website een database? Dan kun je in het hosting controlepaneel Plesk een nieuwe MySQL database aanmaken. Vervolgens exporteer je de database bij je huidige hostingpartij en importeer je deze in de nieuwe database op onze server. Let er wel op dat je de configuratiebestanden van je website even aanpast.

Hulp nodig bij migrate van website of e-mail

Heb je hier hulp bij nodig, dan kunnen we de migratie van e-mail en website ook voor je uitvoeren. Migratiekosten worden berekend a.d.h.v. ons uurtarief en een gemiddelde migratie duurt zo'n 30 minuten tot een uur. Laat bij de bestelling even de opmerking achter dat een migratie gewenst is.We maken dan eerst alles in orde en verhuizen het domein pas wanneer de migratie is voltooid.

Antwoord nog niet gevonden?

Antwoord nog niet gevonden?

Is dit niet het antwoord op je vraag, of heb je toch nog even hulp nodig? We helpen je graag verder op weg.