Fris de zomer in...met de Online Zichtbaarheidsscan

De zomer is voor de meeste ondernemers een rustige tijd waarin je plannen kunt maken voor het najaar. Dit jaar zal het voor de meeste juist anders zijn vanwege corona. Veel Nederlanders hebben besloten om thuis te blijven en niet naar het buitenland op vakantie te gaan. En ben je een ondernemer die het juist moet hebben van buitenlanders die in Nederland op vakantie gaan, tja dan zal het ook erg rustig blijven vrees ik. Maar niet getreurd, elk nadeel heeft zijn voordeel om met de woorden van Johan Cruyff te spreken.

Grijp je kans en maak iets moois van deze zomer, zorg ervoor dat je presentatie fris blijft en houdt je bedrijfsactiviteiten eens tegen het licht. Levert die ene campagne nog wel genoeg rendement? Ben je makkelijk vindbaar in de zoekmachine en staan je openingstijden en contactgegevens nog goed in Google Mijn Bedrijf?

Wij bij LemonBytes helpen ondernemers graag en willen daarom iets speciaals aanbieden; de Online Zichtbaarheidsscan

Wat is de Online Zichtbaarheisscan?

Op basis van een aantal punten controleren wij hoe zichtbaar je bent voor je doelgroep. Door middel van een aantal punten controleren wij hoe je vindbaarheid is op het www.

  • Wordt je goed gevonden op bepaalde zoekwoorden?
  • Hoe actief ben je op social media?
  • Zijn contactgegevens makkelijk te vinden?
  • Hoe presteert je website?

Deze gegevens bundelen wij in een beknopt zichtbaarheidsplan met hierbij uiteraard ook de verbeterpunten. Op basis van dit plan kun je zelf kijken waar je (tijdens de rustige maanden) verbeteringen aan kunt brengen om te zorgen voor meer zichtbaarheid. Uiteraard kunnen we hierbij ook helpen mocht het nodig zijn.

 
 

Samen gaan we voor resultaat!

Resultaat behalen met internet marketing

Heb je een vraag over internet marketing? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er samen voor dat je online beter vindbaar wordt! Eerst gaan we samen om tafel voor een kennismakingssessie en bespreken we je wensen. Daarna gaan we voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw doelstelling gehaald gaat worden.